pronadjeno čudovište iz Loch Nessa



LEGENDARNO čudovište iz Loch Nessa ponovno je viđeno, a ovaj put uočio ga je Jason Cooke, čovjek koji je surfajući internetom, odnosno uz pomoć aplikacije Google Earth naišao na svijetlu točku, eliptičnog oblika, koja nalikuje baš na popularno čudovište Nessie.

"Još uvijek sam u šoku, ne vjerujem! Doslovce se podudara s opisima Nessie", izjavio je Jason dok su istraživači na projektu Loch Ness ipak malo skeptični te smatraju da snimke zahtijevaju detaljnije proučavanje.

Od prve fotografije iz 1930. godine pa do danas prijavljeno je preko 4000 viđenja Nessie

"Postoje mnoga objašnjenja za viđenja u jezeru. Moglo bi biti neko biološko biće, valovi na jezeru ili neki psihološki fenomen u smislu da vidimo onoliko koliko želimo vidjeti", kazao je pomorski biolog Adrian Shine.

Od prve fotografije iz 1930. godine pa do danas prijavljeno je preko 4000 viđenja Nessie, a do danas su zabilježena mnoga objašnjenja, od onog da se radi o potpuno nepoznatoj vrsti jesetre, iako ona već dugi niz godina nije primijećena u škotskim vodama pa do tvrdnje da se radi o posljednjem preživjelom dinosauru.

Ako želite vidjeti neobičnu mrlju koja nalikuje na čudovište iz legende, na Google Earthu upišite koordinate: 57°12'52.13"N, 4°34'14.16"W.


MOJ SVIJET!!!

Comments :

0 comments to “pronadjeno čudovište iz Loch Nessa”