Jessica Biel internetom širi viruse



ZANOSNA glumica Jessica Biel najopasnija je zvijezda na internetu jer web stranice posvećene njezinom liku i djelu sadrže najviše virusa, izvijestila je kompanija koja se bavi online sigurnosti McAfee. Korisnici interneta koji dospiju do stranica o 27-godišnjoj glumici suočeni su s mnogo većom količinom virusa nego kada traže bilo koju drugu slavnu osobu.

U McAfeeovom izvješću stoji kako su šanse da netko prilikom "googlanja" Jessice Biel uhvati nekakav virus 20 posto. Pored nje, opasno je na internetu pretraživati stranice koje sadrže informacije o Beyonce Knowles, Jennifer Aniston, Tomu Bradyju i Jessici Simpson. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama je na 34. mjestu a njegova supruga Michelle na 39. Prošlogodišnji broj jedan bio je Brad Pitt.




Nije čudno na Biel privlači toliko pozornosti, pogotovo nakon što si nedavno u javnost procurile fotografije scena filma "Powder Blue" na kojima je Jessica potpuno gola, iako je potpisala ekskluzivni ugovor koji joj je trebao jamčiti kako se to neće dogoditi. Atraktivna 26-godišnja glumica već je pokazala svoje bujne obline kada je imala svega 18 godina, za naslovnicu časopisa "Gear". Nekoliko godina kasnije pokajala se i izjavila kako će sljedeći put biti pametnija.

Biel u sebi ima francuske, njemačke, engleske pa čak i indijanske krvi, a 2005. godine magazin "Esquire" ju je proglasio najseksi ženom na svijetu. Od siječnja prošle godine u vezi je s megapopularnim pjevačem Justinom Timberlakeom, ali bez obzira na medijske tračeve po kojima se par trebao već nekoliko puta vjenčati, svadbena zvona još nisu odjeknula.




MOJ SVIJET!!!

Comments :

0 comments to “Jessica Biel internetom širi viruse”