Najskuplji izvođači koji nastupaju na svadbama



ROLLING STONES, Elton John, Jennifer Lopez, Amy Winehouse i Paul McCartney našli su se među 12 najskupljih izvođača na svadbama prema ljestvici koju je, na temelju provedene ankete, sastavila televizijska internetska postaja Living TV.

Pjevač Mick Jagger, gitarist Keith Richards, bubnjar Charlie Watts i gitarist Ronnie Wood zauzeli su prvo mjesto nakon što im je 2002. godine za 20 minuti svirke na jednoj spektakularnoj svadbi u Sjedinjenim Američkim Državama, navodno, plaćeno pet milijuna funti. Legendarne Stonese slijede Sir Elton John i Kylie Minogue koji mladence i njihove goste uveseljavaju za dva milijuna funti.




Elton je 2001. godine za svoj solo nastup na klaviru zaradio 1,5 milijuna funti, ali je potom cijeli iznos uplatio u svoju zakladu koja se bori protiv AIDS-a. Skromniju zaradu imali su problematična Amy Winehouse, Paul McCartney, pjevačica Leona Lewis i Jennifer Lopez koji vrijede "samo" milijun funti. Rod Stewart i grupa Duran Duran su također našli svoje mjesto na ljestvici 12 najskupljih nastupa na vjenčanjima.



MOJ SVIJET!!!

Comments :

0 comments to “Najskuplji izvođači koji nastupaju na svadbama”