Orgazmi i hod



Istraživanja pokazala kako orgazmi utječu na hod žene

ISTRAŽIVANJE provedeno na 16 djevojaka dokazalo je da su ženski orgazmi i hod povezani jedni s drugim. Naime, jedan škotski fakultet je u suradnji s fakultetima u Belgiji proveo istraživanje u kojem su žene ispunile upitnik o spolnom životu, a zatim su ih snimali na ulici i proučili njihov hod.

Žene koje doživljavaju orgazme rade veće korake i imaju pokretljiviju kralježnicu

Snimke su zatim pregledali seksolozi i njihovi stručnjaci, koji nisu vidjeli rezultate upitnika već su isključivo kategorizirali žene po njihovom hodu, te su došli do zapanjujućeg rezultata - koliko često žene doživljavaju orgazam, tako hodaju.

Tako recimo žene koje doživljavaju orgazme rade veće korake i imaju pokretljiviju kralježnicu, dok je drugo objašnjenje za takav hod ženska anatomija koja može biti dobra predispozicija za učestalost vaginalnih orgazama kod žena. "To može biti odraz jednostavnog, neprekinutog protoka energija kroz mišiće pelvisa do kralježnice", tvrdi jedan od stručnjaka koji je radio na istraživanju.

"Žene koje mogu doživjeti vaginalni orgazam su puno samosvjesnije glede svoje seksualnosti, što se može vidjeti i pri njihovu hodu"

"Blokiranje mišića pelvisa može se povezati sa psihoseksualnim manama, a oboje se odražava kako kod vaginalnih orgazama, tako i kod hoda. Recimo, žene koje mogu doživjeti vaginalni orgazam su puno samosvjesnije glede svoje seksualnosti, što se može vidjeti i pri njihovu hodu", tvrde seksolozi koji dodaju da se takva samosvijest može povezati i s prethodnim vezama, jer ako je veza s partnerom bila kvalitetnija veća je mogućnost da je žena doživjela orgazam, a zatim je to utjecalo i na njezin hod.


MOJ SVIJET!!!

Moj Svijet!!!

Comments :

0 comments to “Orgazmi i hod”