Vraća se Baywatch !



Temperature će rasti uz prsatu Pamelu Anderson !

ZANOSNE, dugonoge spasiteljice spremne za davanje umjetnog disanja usta na usta san su svakoga tko se nađe u situaciji utapanja, ali i svih muškaraca koji su tekućine ispuštali pred televizijskim ekranima gledajući kultnu seriju "Baywatch". Bilo je tu materijala i za ženske uzdahe, počevši od razvijenog tijela iskusnog spasioca Mitcha Buchannona, kojega je odglumio David Hasselhoff, a kako su hrvatske komercijalne televizije poznate po repriziranju, Nova TV se dosjetila gledateljima pružiti osvježenje u vidu seksi spasilačke ekipe.

Ova je američka serija započela s emitiranjem davne 1989. godine, prikazivala se deset godina, a od 1999. do 2001. pojavila se inačica "Baywatch Hawaii". Najveću gledanost privukla je angažmanom lijepih glumica, nerijetko bivših Playboyevih zečica poput Pamele Anderson i Gine Lee Nolin, koje su paradirale pred kamerama u vrlo uskim kupaćim kostimima. Glumac koji je danas oronuo i sklon alkoholu, David Hasselhoff, svjetsku je slavu postigao upravo zahvaljujući "Baywatchu". Naime, serija je premijerno prikazan na NBC-u, ali je nakon prve sezone otkazana zbog visokih troškova produkcije. Hasselhoff je pak prepoznao potencijal projekta i oživio je "Baywatch" uloživši svoj novac kao izvršni producent.




Najgledanija televizijska serija svih vremena

Mitch je uspjeh doživio, a uspjehu se, točnije velikoj gledanosti, nada i Nova TV budući da će se "Baywatch" od 20. srpnja prikazivati u prime timeu. Nada nije neutemeljena budući da su dogodovštine spasilačke ekipe dva puta osvojile ASCAP nagradu za Top TV seriju te su prema Guinnessovoj knjizi rekorda najgledanija televizijska emisija svih vremena s preko 1,1 milijardu gledatelja.

Kultnu seriju ne oživljava samo Nova TV. Naime, čini se i kako bi se napokon mogla ostvariti dosadašnja nagađanja kako će se prema seriji snimiti film, što je i bila početna ideja jednoga od tvoraca serije Gregoryja J. Bonanna, koji je i sam radio kao spasilac u Los Angelesu. Film bi se trebao snimiti pod redateljskom palicom Jeremyja Garelicka, a producirat će ga studio Paramount. Zasad je nepoznato hoće li u njemu glumiti i proslavljeni likovi iz istoimene serije, ali redatelj tvrdi kako će film više nalikovati stilu komedije iz 80-ih godina nego akciji iz izvornog scenarija.

Comments :

0 comments to “Vraća se Baywatch !”