Pamela u Crnoj Gori



S obzirom da Pamela Anderson u Crnu Goru dolazi poslovno na sastanke i obilaske atraktivnih lokacija i građevina Atlas Grupe imaće prilike da vidi dve lokacije koje su u fazi izgradnje, Atlas Kapital Centar u Podgorici i Meljine Resorts&Spa. Kako bi joj se prelazak do primorja olakšao, ovu razdaljinu između Podgorice i Meljina Pamela i njena ekipa prećiće letom helikoptera, tako da joj ovaj put neće oduzeti mnogo vremena od njenog poslovnog dana.

Kako znamo da je Pamela Anderson osoba koja se hrani samo hranom organskog porekla, prvi i najbitniji zahtev je bio da proba lokalnu domaću hranu. Zahtev je naravno, da hrana bude organskog porekla i sa vegetarijanskog menija. Za večernje sate i odmaranje je izrazila želju za luksuznim šampanjcem.

Pored lokacija Atlas Grupe, poželela je da vidi i lepote Crne Gore i Jadrana, pa će je tog dana, pošto završi svoje poslovne obaveze, buduće poslovne kolege Atlas Grupe povesti na krstarenje Jadranom „Dominator“ jahtom od 11 metara. Dok Pamela bude šetala obalom ili uživala u čarima ekološke države, sve vreme će je pratiti petnestoro ljudi iz obezbeđenja.

Pamela će u Crnoj Gori ostati do 16. jula posle toga se najavljuje njen dolazak u Beograd, što još nije potvrđeno

Comments :

1
Anonymous said...
on 
This comment has been removed by a blog administrator.