Majka Baracka Obame gola



Na internetu su osvanule fotografije za koje se tvrdi da je na njima En Danam Soetoro, majka američkog predsednika Baraka Obame.

OD KAD je postao novi predsjednik SAD-a, Baracka Obamu prate na svakom koraku, analiziraju svaki njegov pokret te su čak počeli komentarisati i njegov modni (ne)ukus. Ovaj put na tapeti američkih medija nije se našao Obama, već njegova majka - Ann Dunham Soetoro. Ona se, naime, prije desetak godina navodno slikala gola u vlastitom dnevnom boravku, a spomenute fotografije posljednjih su dana počela kružiti internetom.

Fotografije su davnih 50-tih navodno objavljene u nekoliko erotskih magazina



Na nekoliko fotografija, majka Baracka Obame ili gospođa koja neodoljivo podsjeća na njegovu majku, potpuno gola izazovno kleči na koljenima pritom zavodljivo gledajući u fotoobjektiv. Autentičnost fotki, kao i identitet žene s fotografija još uvijek nije potvrđen, a Bijela kuća je odbila komentirati snimke.



Mnogi stručnjaci su potvrdili da nije riječ o montaži, ali nisu niti odbacili mogućnost da se radi o ženi koja jednostavno nalikuje na majku američkog predsjednika. Fotografije su davnih 50-tih navodno objavljene u nekoliko erotskih magazina, ali ni istinitost te informacije još uvijek nije potvrđena.




Moj Svijet!!!

Comments :

0 comments to “Majka Baracka Obame gola”