Produzenje nogu



U Rusiji za 25 hiljada eura možete produžiti noge čak 10 centimetara!

NISKI ste i imate komplekse zbog toga? Od sad za 25 hiljada eura možete produžiti svoje noge čak 10 centimetara. Naime, jedna od najzahtjevnijih estetskih operacija obavlja se u tek nekoliko klinika na svijetu, a prema riječima doktora i pacijenata - cijeli proces je poprilično bolan.

Iako zvuči jako bolno, pacijentima koji se odluče na ovakav zahvat to nimalo ne smeta

"Kad mi dođu pacijenti s takvih zahtjevom, ja ih uvijek pokušam uvjeriti da to ne čine. No, oni onda počnu govoriti o svojim uništenim snovima i jednostavno je nemoguće promijeniti njihovo mišljenje i nagovoriti ih da odustanu", izjavio je ruski kirurg Konstantin Novikov koji je nedavno operirao 23-godišnju Ruskinju Tanyju.

Proces se radi na taj način da se u noge ugrađuju metalne šipke koje s vremenom počnu lomiti kost noge pa ponovno počnu zarastati zajedno s kostima. Cijeli proces traje devet mjeseci, a kad kost pukne tijekom zarastanja naraste čak milimetar dnevno. Iako zvuči jako bolno, pacijentima koji se odluče na ovakav zahvat to nimalo ne smeta. Oni, naime , smatraju da je to bol užitka i sreće nakon kojeg će im se napokon ostvariti snovi - bit će viši za desetak centimetara.

Comments :

0 comments to “Produzenje nogu”