Madam Mišel


Glumci, pevači, sportisti, biznismeni i sve poznate i bogate ličnosti Holivuda preznojavaju se ovih dana, pošto je najmoćnija madam u SAD, Mišel Braun, priznala krivicu za organizovanje lanca prostitucije vrednog više miliona dolara.


Miki Rurk, Čarli Šin, Kortni Lov i još nekoliko javnih ličnosti nalaze se među imenima pomenutim na snimcima koji su dostavljeni vlastima, mada niko od njih još uvek nije optužen za neki zločin.

Majka dvoje dece, koja je zašla u tridesete, prenela je prostituisanje na potpuno novi nivo profitabilnosti, posredujući između najpoželjnijih lutaka sa naslovnih strana, porno zvezda, glumica i muškaraca koji su bili u stanju da netrepnuvši iskeširaju 500.000 dolara za “devojku”.

Ipak, posle impresivnih 15 godina vođenja, Braunova je napravila grešku u oktobru 2007, kada se FBI agent predstavio kao član “Platinum kluba” i naručio prostitutku koja je doputovala iz Los Anđelesa.

Tužilaštvo u Floridi, odakle je madam Mišel vodila posao, navodi da je ona u poslednjih pet godina organizujući skupe prostitutke zaradila čak 8,5 miliona dolara. Na njenom platnom spisku su bile 72 kraljice noći.

Kako prenosi „Los Anđeles Tajms“, jedan od najvernijih klijenata madam Mišel bio je poznati glumac Čarli Šin (43), koji je jednom prilikom davao 20.000 dolara za seks sa četiri devojke. On je na kurve potrošio ukupno 100.000 dolara.

Jedna od poznatih klijenata bila je i Kortni Lov, koja je nudila novac kako bi se njenom dečko i njoj pridružila još jedna devojka. Međutim, bivša članica javne kuće je ponudu odbila.

Comments :

0 comments to “Madam Mišel”