Bizarno takmicenje



DA NEKI ljudi zaista nemaju pametnijeg posla u životu dokazao je i mladi talijanski poduzetnik koji je organizirao bacanje mobitela u dalj. Iako zvuči zaista bizarno, bacanje mobitela se već nekoliko godina održava u Švedskoj, dok se u Italiji, točnije u talijanskoj provinciji Como, održalo po prvi put. U ponudi je bilo preko dvije i pol tisuća mobilnih telefona različite boje i oblika, ali iste težine koje su natjecatelji iz sve snage bacali što su dalje mogli.



Teren za bacanje može biti travnat, pješčan, asfaltirani i betonski

Pobjednik natjecanja je naravno onaj koji baci mobitel najdalje, a za nagradu dobiva neku od zanimljivih tehničkih napravica koje olakšavaju svakodnevni život. Mladi poduzetnik se na organizaciju ovakvog natjecanja odlučio kad je dobio zanimljive ponude sponzora koji su podijelili nagrade najuspješnijima.

Teren za bacanje može biti travnat, pješčan, asfaltirani i betonski, a natjecanje se može održati u dvorani ili na otvorenom terenu. S obzirom da se na čudnovato natjecanje odazvao zaista veliki broj ljudi, još nekoliko gradova iz okolice Rima je potvrdilo da žele u svom gradu organizirati to isto.

Comments :

0 comments to “Bizarno takmicenje”