Amerikanac smršavio 440 kilograma


DA JE pretilost ozbiljan zdravstveni problem koji je u većini slučajeva iznikao zbog nemara prema vlastitom tijelu bio je svjestan i Michael Hebranko. Cijeli svijet upoznao je tragičnu i dirljivu priču Michaela Hebranka.

"Nikada nisam vidjela tako dirljivu i tragičnu priču koja je protekla iz pretilosti"

Ovaj 34-godišnjak u zadnjih je nekoliko godina preživo pravi životni pakao. U vrijeme kada je težio gotovo 600 kilograma Michael je bio nadomak samoubojstvu. Od smrti ga je dijelio tek pomak prsta na okidaču pištolja koji si je uperio u usta. Nakon što je za to saznala, u svoju ga je emisiju pozvala i sama Oprah.


"Nikada nisam vidjela tako dirljivu i tragičnu priču koja je proistekla iz pretilosti", rekla je Oprah nakon emisije. Michael je u jednom danu znao pojesti i po 24 svinjske šnicle, samo za ručak. Mukotrpnom i upornom dijetom, s nevjerojatnih 600 kilograma pao je na 160 kilograma.

U najtežim trenucima bio je prikovan za krevet, nepokretan. Iako su mu doktori preporučili ugradnju premosnice i ostale zahvate za smanjenje kilograma, Michale se ipak odlučio da dijetu prirodnim putem. Malo po malo, i 34-godišnjak je stigao na, za njega zavidnih, 160 kilograma.

Comments :

0 comments to “Amerikanac smršavio 440 kilograma”