Terapija Drakula: Za mlađi izgled ubizgajte krv u lice!



UBRIZGAVANJE vlastite krvi u lice nova je u nizu metoda za pomlađivanje, a zovu je "Terapija Drakula", javlja The Daily Mail.

Znanstvenici smatraju da je postupak nazvan Stimulated Self Serum odnosno S3 terapija manje štetan od ubrizgavanja botoksa, jer stimulira oporavak DNA, zacjeljuje ožiljke i nakon njega koža izgleda vidljivo mlađa. Radi se o postupku koji je prirodniji za kožu od ostalih metoda, jer nema sintetičkih sastojaka, bolnih lasera i pilinga. U stomatologiji se ovaj postupak koristi već dva desetljeća, ubrizgavajući pacijentov serum u zubno meso kako bi se samo regeneriralo.

Postupak je proslavio britanski liječnik Daniel Sister. On je odlučio kombinirati terapiju plazmom sa tradicionalnim francuskim kozmetičkim tretmanima kojima se pod kožu ubrizgavaju male doze vitamina i minerala. Tako je razvio postupak kojim se naša krv obogaćuje vitaminima i aminokiselinama te tako obogaćena, ubrizgava u lice. "Ako terapija serumom dobro djeluje na kosti i meko tkivo poput zubnog mesa, zaključio sam da će tada pokazati još bolje rezultate na koži", rekao je doktor Daniel Sister.




Comments :

0 comments to “Terapija Drakula: Za mlađi izgled ubizgajte krv u lice!”