Kvario automobile da bi ih popravljao



Policija iz Johnson Cityja u Texasu uhapsila je 41-godišnjeg automehaničara Christophera Wallsa zbog sumnje da je na parkiralištu jednog lokalnog restorana u više navrata namjerno onesposobljavao automobile kako bi ih kasnije mogao popraviti.
Najnovijoj žrtvi automobil nije htio upaliti. Nakon oko 45 minuta pojavio se Walls. Taman je popravio automobil kada je na parkiralište stigla i policija i privela ga zbog sumnje da je upravo on automobil i "pokvario".

U policiji smatraju kako je Walls u nekoliko navrata na parkiranim automobilima napravio manji kvar dok su vlasnici bezbrižno ručali ili večerali, pa potom čekao u blizini do njihovog povratka na parkiralište. Kada bi neko vrijeme uzaludno pokušavali upaliti automobil, on bi se pojavio i ponudio svoje usluge koje je naplaćivao od 40 pa sve do 200 dolara.

Policija je posumnjala na Wallsa nakon što im se javila jedna žena koja nakon večere takođe nije mogla upaliti svoj kombi. Njen suprug i prijatelj su pokušavali popraviti kvar, ali nisu uspjeli, a tada se u svom pickupu sa upaljenim žutim rotirkama pojavio "spasitelj". Predstavio se kao mobilni mehaničar i ponudio im pomoć. Nakon što je "pogledao o čemu se radi", Walls im je rekao da trebaju novi alternator i rekao im cijenu. Kada su mu rekli kako nemaju kod sebe dovoljno novca on im je rekao da će možda čak biti dovoljo da malo očisti stari. To je i učinio i ženi naplatio 109 dolara. Ona je zatim nazvala policiju i prijavila ga za sumnjive aktivnosti.

Trenutno je optužen za dvije krađe, ali policija vjeruje da nisu jedini od kojih je izvukao novac za nepotrebne popravke vozila.




Comments :

0 comments to “Kvario automobile da bi ih popravljao”