Velika izložba Jacksonovih dragocjenosti



ZA MNOGOBROJNE obožavatelje kralja popa priprema se velika poslastica, točnije izložba proslavljenih osobnih stvari Michaela Jacksona. Svjetska premijera izložbe održat će se u Londonu, u prostoru tek nekoliko metara udaljenom od mjesta gdje su se trebali održati Jacksonovi povratnički koncerti prošlo ljeto. Također, izložba će se otvoriti nekoliko sati nakon premijere filma o posljednjim mjesecima Kralja "This Is It", koja će se danas istovremeno održati u 15 gradova diljem svijeta.

Među izlošcima naći će se ulje na platnu koje prikazuje Michaela u raskošnom kraljevskom izdanju, pismo koje mu je 1984. poslao tadašnji američki predsjednik Ronald Reagan povodom što bržeg oporavka nakon što mu je nesretnim slučajem zapaljena kosa, Rolls-Royce Phantom kojim su se Jackson i Elizabeth Taylor vozali ulicama Los Angelesa te draguljima ukrašena rukavica koju je nosio 1983. na dodjeli nagrada Grammy prilikom izvedbe hita "Billie Jean".
Nema sumnje da će izložba koja uključuje raznovrsne i autohtone izloške pobuditi veliko zanimanje, kao i sve drugo što je nakon smrti 50-godišnjeg glazbenika promovirano pod njegovim imenom. "This Is It" je posljednji singl kralja popa, ujedno i naziv filma koji će hrvatsku premijeru imati 28. listopada.






Comments :

0 comments to “Velika izložba Jacksonovih dragocjenosti”