Brak ili robija



Italijan koji je nakon odsluženja zatvorske kazne morao da boravi u kućnom protvoru, zatražio od suda da ga vrate nazad u zatvor jer ne može da podnese svoju ženu.
Građevinski preduzetnik iz Italije koji je prebačen iz zatvora u kućni pritvor zatražio je od policijaca da ga ponove "zaključaju" kako se ne bi više svađao sa suprugom, prenela je lokalna štampa.

Santo Gambino osuđen je na izdržavanje zatvorske kazne nakon što je otkriveno da je njegova kompanija nezakonito poslovala, a nakon što je odslužio svoje iza rešetaka, morao je da neko vreme provede u kućnom protvoru. Koliko god bizarno zvučalo, tek tada su počeli problemi.

Gambino je ostavljen na "milost i nemilost" svoje supruge koja je konstantno "zvocala" oko situacije u koju je doveo porodicu i prebacivala mu što je ostao bez posla i šanse da finansijski izdržava porodicu.

Zločinac je nakon samo nekoliko dana otišao u policijsku stanicu i zamolio da ga "vlasti vrate u zatvor". Sve što je dobio jeste upozorenje da krši pravila uslovne kazne, i poslali su ga nazad u topli dom.




Comments :

0 comments to “Brak ili robija”