Veštice sa halterima



Veliko Gradište, mrak, vampir, grof Drakula, jeza.Tako je izgledao Svetski kongres veštica, koji je prvi put organizovan u Velikom Gradištu u Srbiji.

U reportaži sa Svetskog kongresa veštica, "Večernje novosti" pišu da se u Veliko Gradište, varošice na Dunavu, u petak uveče sjatio pravi karavan ukletih.

Predvodnik mu je bio Petar Blagojević, prvi svetski vampir koji je upokojio mnoge sugrađane u potrazi za opancima, a ova legenda i danas uteruje strahotu u kosti smrtnika. Došao je i čuveni gost iz Rumunije Vlad Cepeš - znan vaskolikom svetu kao grof Drakula. Pozdravio je skup na srpskom s rumunskim akcentom i sa svežim tragovima krvi iz očnjaka. Babaroga je plesala mahnito u društvu Leptirice, lepše polovine drugog viđenog srpskog vampira Save Savanovića.

Čitava plejada duhova iz Makedonije, patuljaka, vila čarobnjaka i svakakvih nakaza.

Nije, iako najavljen, došao dobri duh Kasper jer se zagubio negde u vlaškim selima...Od viđenijih, veštičju noć bojkotovao je slavni makedonski drekavac.

"Vlaški drekavac je ljut na novinare zbog medijske hajke, pa se makedonski drekavac solidarisao, a saopštenje će izdati sindikat drekavaca", objasnio je publici predstavnik za štampu društva drekacava vampir Petar Blagojević lično.

Uz magične zvuke, veštačku maglu i kišu od pene, kao iz samog pakla na metlama, pristigle su kraljice večeri, veštice.

Bilo ih je odasvud, najviše lokalnih, ali i gošća i to od mlađanih, tek nedavno rođenih, do iskusnih, stasitih.

Najmlađa veštica juniorka otišla je nakon pokazivanja iz maminog naručja na počinak, a presto je nasledila desetogodišnja Ivana Goranović.

Starije su se šepurile sa metlama među nogama, plesale u ludom ritmu elektronske muzike, kreštale veštičjim vokalima, uvijale tela oko društva ukletih.

Oko njih su se odmah sjatili vidljivi i nevidljivi duhovi, čarobnjaci, vampiri.

"Hodamo kao po vodi, opijeni ženstvenošću što vrca opasno, a našim venama ključa krv, pa se hladimo ledenim energetskim koktelima", kao u transu recituje čarobnjak kome se moć udavila u piću i ženskom telu.

U crnim odorama, dugim i onim kratkim koje pridržavaju seksi halteri, sa izazovnim dekolteima, zanosne, lepe i opasne sa stidom zaboravljenim u stvarnosti, verno su igrale svoje role.

"Mi smo hrabre, neuništive, suverene. Svaka žena je bar malo veštica, samo to neće da pokaže", šepurila se Marina Živković, pozirajući fotoaparatima kao da zna da će uskoro poneti titulu najbolje metle.

Uz grohotan smeh i mahniti aplauz proglašena je mis veštica Dragana Mijatović, jedna od sestara plavokosih, koje su iz eprevuete ispijale magijski napitaj crven kao krv.

Mis veštica zaradila je vikend za dvoje na Srebrnom jezeru, a ponudili su se di džej i Drakula da budu pratioci.

Zanosna igra koju je prihvatila i publika ličila je na pravi veštičji ritual dok se u kazanu krčkao čarobni napitak i delio nemilice.

Predsednik Živoslav Lazić objasnio je da se ideja rodila po legendi o vampiru Petru Blagojeviću koji je živeo u ovom gradu, a i Drakula je sused od preko puta.





MOJ SVIJET!!!

Comments :

0 comments to “Veštice sa halterima”